Hyvät reserviläiset!

Maailma muuttuu ja meidän täytyy muuttua sen mukana. Jatkuva muutos on pysyvä olotila yhteiskunnassa, mutta se on myös mahdollisuus, jota kannattaa hyödyntää.

Pidät kädessäsi Kymen salpa- lehden viimeistä printtinumeroa, joka muuttuu tulevaisuudessa digi-muotoon. Syynä yksinkertaisesti kustannustekijät sekä muuttuvat   lukutottumukset jäsenistön keskuudessa.

Haluan seuraavaksi nostaa esiin pari tärkeää asiaa esiin, jotka ovat ajankohtaisia edelleen.

Yhdistysten yleiset säännöt määrittelevät useissa yhdistyksissä sääntömääräisen vuosikokouksen pidettäväksi huhtikuun loppuun mennessä. Uuden väliaikaisen lain mukaan yhdistyksen hallitus voi hyväksyä vuosikokouksen pidettäväksi viimeistään 30.6 2021. Tämä kannattaa muistaa, kun suunnittelette vuosikokouksen ajankohtaa ja jäsenten kokoukseen osallistuminen voidaan sallia myös etäosallistumisena.

Jäsenillä on mahdollisuus kirjautua ammuntaa harrastavien jäsenten jäsenryhmään maksamalla toimintaturvamaksu. Maksun suoritettuasi pääset milloin tahansa vakuutusturvan piiriin. Jäsenyys uudessa jäsenryhmässä antaa osallistumisoikeuden Reserviläisliiton, Reserviläisurheiluliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton liitto-, piiri- ja yhdistystason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, jossa ammunta on keskeisessä roolissa sekä Puolustusvoimien tai muiden tahojen yhteisiin tapahtumiin, joissa vaaditaan vakuutusturvaa.

Olkaamme aktiivisia uusien jäsenten hankinnassa, sillä nyt on hyvä noste meneillään ja tarvitsemme uusia aktiivisia jäseniä pitämään reserviläistoimintaa vireänä. Kehitetään ennakkoluulottomasti omaa toimintaamme sellaiseksi, että se kiinnostaisi entistä enemmin uusia jäseniä liittymään toimintaamme.

Kunnallisvaalit lähestyvät ja joukossamme on monia jäseniämme ehdokkaina vaaleissa. Tätäkin kautta voimme saada reserviläistoimintaa tuotua kunnissa entistä paremmin esille ja korostaa kolmannen sektorin tärkeyttä kunnan yhteistyökumppanina.

Toivotan teille kaikille hyvää ja toiminnallista kesää!

Kyösti Skippari
1. varapuheenjohtaja
Kymenlaakson reserviläispiiri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *